Το γραφείο μας

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο με το διακριτικό τίτλο ‘’KAPELLAS TRAVEL’’, ιδρύθηκε στην Κάλυμνο το 1974, από τον Μιχάλη Καπελλά, έναν άνθρωπο με έντονη δραστηριότητα στον ταξιδιωτικό κλάδο, συνεχίζοντας την οικογενειακή ταξιδιωτική μας παράδοση πολλών δεκαετιών, εξειδικευμένοι κυρίως στο αεροπορικό εισιτήριο σαν γενικοί πράκτορες της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην Κάλυμνο επί 50 χρόνια καθώς και ως συνεργάτες άλλων μεγάλων αεροπορικών εταιριών. Από τις δραστηριότητές μας δεν θα μπορούσε να λείψει η συνεργασία μας με μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες , όπως επίσης και η παροχή υπηρεσιών διαμονής σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.


Ταξιδέψαμε χιλιάδες επιβάτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και με την συνέπεια και το επίπεδο των υπηρεσιών μας, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας. Το 1976, με πρωτοβουλία του γραφείου μας και με την συνεργασία ιδιώτη συμπατριώτη μας, δρομολογήσαμε ταχύπλοα πλοιάρια από την Κάλυμνο για το Μαστιχάρι της Κω και από εκεί μέσω λεωφορείων για το αεροδρόμιο της Κω, συνδέσαμε αεροπορικώς την Κάλυμνο με την Αθήνα. Ήταν ένα επαναστατικό εγχείρημα με μεγάλη κοινωνική προσφορά που ανέτρεψε τα συγκοινωνιακά δεδομένα της περιοχής μας την εποχή εκείνη και που αποτέλεσαι το έναυσμα για την ίδρυση της ΑΝΕΜ ferries το 1986 καθώς και για την ανασυγκρότηση της ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ με την απόκτηση και δρομολόγηση 2 σύγχρονων ταχύπλοων σκαφών το 2006, που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας.


Σήμερα, μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες επαγγελματικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας , μεταγγίζοντας νέο αίμα στην επιχείρησή μας, στοχεύοντας σε νέες επώνυμες συνεργασίες στον τουριστικό κλάδο. Εδώ και 42 χρόνια σχεδιάζουμε τα ταξίδια σας με μεγάλη προσοχή, βαθιά γνώση ,συνέπεια και μεράκι. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας το ανταποδίδουμε!  

Το γραφειο μας

Για κρατήσεις εισιτηρίων ή οποιαδήποτε άλλη απορία επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Πατριάρχου Μαξίμου 12 (Πλησίον Eurobank), 852 00 Κάλυμνος

2243029265

2243028903

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Υποστηριξη